Hi nak tanya normal ke. Kalau pregnt minggu 6-7 keatas ni

Badan jadi tersangat penat letih lesu. Saya asyik tido ja sampai kan suami tegur asyik tido je. Lepastu bila bangun buat kerja sekejap pening kepala sampai rasa nak pitam. Saya takut hb rendah sebab sy tak bukak lagi buku pink

2 Balas

Normal. Fahamkan suami tu.. Bagi je artikel berkaitan dan komen-komen kat sini utk dia baca.

Banyak berehat dan kurangkan kerja rumah. Kalau rasa nak pitam duduk sekejap baru sambung kerja.

1y ago

terima kasih sis. buat masa sekarang memang rehat je la