Normal ke?

Assalamualaikum ibu2 semua. Saya nak tanya normal ke 8week tapi janin kecik dari usia kandungan? Kalau tak normal macam mana saya nak biar normal? Punca dari makan lambat ke atau terlambat makan asid folid? Sebab saya start makan asid folid 6week. Tapi makan selalu keluar balik. Ada pape yang boleh normalkan besarnya janin 8week tak? #seriusnanya #First_Baby

5 Balas

Ikut kiraan kalendar 8w, kalau ikut scan bape weeks awak? Kalau period irregular boleh buat persenyawaan lambat terjadi. Lari 1-2 weeks normal

5mo ago

Ikut scan baru 6minggu 5 hari

masih awal awal ni normal lewat 2 week nanti dah besar sikit baru dr konfirm kan due, kadang waktu subur kita lambat

klau kes sy pulak ptutnya ikut LMP 8w. scan baby 9w. klau ikutkn hati nak scan je kja pastikn baby sihat2 hm

Saya jenis period tak tetap. Mmg selalu akan ikut tarikh scan bkn tarikh last period

wsalam dktr ada cakap apa2?

5mo ago

awal2 its normal klu lari 1-2 week. nanti by 12w dktr akn scan sekali lg utk tentukan edd.