scan 7minggu hanya nampak kantung

hai saya nak tanya .. saya skrg hamil ank ke3 td g scan doc ckp nampak kantung shj dan kantung sedikit kebawah.. doc suh dtg repeat lg 2minggu..normal ke mcm tu.. saya risau sangat xsenang duduk.. dah lama tunggu ank ke3 .. 6tahun dah saya nantikan saat ni.. mohon ibu2 jwb pertanyaan saya 🥺🥺

2 Balas

Kalau period irregular normal je. Saya period irregular 7w scan nmpak kantung and yolksac je. 9w scan baru la nmpak janin size 8w dngan heartbeatnya. Skrng nak masuk 11w dah siap lompat2 dah dlam tu bila scan..

1y ago

ye sis .. period sy irregular.. baru la lega bila sis ckp mcm tu.. dari smlm lg duk pikir.. risau semua ada😭, tq sis

Normal sis, boleh cek balik 10 wks nnti

1y ago

ok sis tq.. lega sy dgr🥰