Sakit Bawah Perut

Hai... Saya nak tanya mcm mana rasa sakit rahim yg sedang menegang or sedang mgembang? Saya dah masuk minggu 14.. Spjng mnggu ni sya rasa sakit area bawah perut tu... Rasa mcm sakit muscles yg baru lepas buat senaman tanpa warming up tu...mcm tu ke rasanya? sya tak reti nak explain tp dia skit masa sya baring n alih posisi baring or masa nak bgn dr ddk or baring... Kalau jln2 takda rasa sakit tu... Dah beritahu doktor tp doktor ckp kalau sakit sangat n ada bleeding baru pergi hospital tp sya xda bleeding pa smua la.. Cuma sakit n tak selesa saja kalu masa baring nak tido ??

1 Balas

Maybe baby nak membesar tu sis. So makan space kat bawah perut tu, tu perut rasa sakit. Sebab saya pun dulu macam tu. Tapi kalau ada jadi macam doktor cakap, cepat2 jumpa doktor. Moga tak ada apa apa la tu sis. Baby sihat je tu

5y ago

Ya sis... smoga baby sihat saja dalam ni...Rasa tak selesa jak klau nak alih bdan masa baring. Dia sakit masa tu jak... Masa jln2, bdiri ddk smua takda pulak sakit 😅 tu yg risau takut da pa2..tp stakat ni xda bleeding or skit sgt2 lah 😁