Sakit Perut

Hai smua... Nak tanya sakit perut nak bsalin macam mana ye? Sakit sgt2 ke? Sya skrg sakit perut on off mcm masuk angin tu... Tp masih blh tahan la sakit ni... Cuma tak selesa saja... Takda tanda2 lain pulak buat masa skrg cuma kdg2 sakit pinggang jer.. Sya sekarang baru 35week...ada potensi tak bsalin sekarang?

1 Balas

Sakit nak bersalin tu macam kerap sangat sakit sampai tak tahan. Kalau sis rasa tak sedap hati, boleh terus klinik. Rujuk doc. Boleh scan tengok keadaan baby. 🥰