Tak pasti sakit cntction atau cntrction palsu

semalam sya ada rasa sakit kat bgian bawah perut smpai bhgian pnggung blkng..ari"pun ada skit jugak..skit tu dlm 1 -2:57 lebih mcm tu& kerap.sya dah 38 mnggu 3 hri adakah tu tanda"nak bsalin?tapi sakit tu rasa still boleh tahan lagi..sya ckp kt diri sya takpe klau mkin sakit smpai tak dpt nak than baru pegi hsptl..jadi sya bawak la baring utk kurng kn sakit lama"dah kurng skit tu tu cntrction palsu ke ibu#firstbaby #firstmom

2 Balas

Sis blh cuba admit hospital dlu klu risau/xtahn sakit.sis ckp yg sis ada sakit prut kerap/sakit tgok mcm mna.Utk sehari ke 2 hari.Klau doc sruh pulang,sis pulg .

SME sis Sya pn sakit2 CM tu tunggu Smpai x tahan bru gi hospital Sya 39/1 hari sakit pinggang dia seram

2y ago

due awk bila?