Zinfocer

Hai.. Saya nak tanya.. Boleh ke saya makan ubat zincofer dengan air twister? Maaf ingin tahu.. Saya ne penakut makan ubat.. Lagi satu lepas saya makan ubat tu, dalam 1 atau 2 jam saya termuntah balik. Saya dah kosong kan perut selama 2 jam sebelum makan ubat tu.

16 Balas

Sebelum ni saya makan waktu pagi...pastu saya tak selesa..pening nak muntah bagai...saya tukar pulak makan sebelum tidur...alhamdulillah..ok

4y ago

boleh ke makan sebelum tidur??