Minta Pendapat

Hai 🥰 saya nak Minta pendapat, saya dah mengandung 27 minggu, tadi Saya keluarr Beli brg, tgah dok jalan tu tiba2 jadi gelap Mata, berdesing telinga, berpeluh, kaki pun jalan macam Tak rasa, Saya Terus duduk & tunggu sampai ok, agak2 Nak Kena pergi hospital Tak? Sebab ni first baby, Maaf kalau ayat terabur 😬

2 Balas

Hb sis okay tak? Dia ada kaitan jgk dgn hb , doktor ada tanya saya ada pening tak pastu symptom mcm2 la, sbb saya punya hb low. kalau ada tu maybe sbb hb low la, kemungkinan jgk la

2y ago

Hmm maybe sbb faktor gemuruh kot mcm mk saya dulu time mengandungkan adik saya, keadaan mcm sis la sebijik, gemuruh tu jantung laju mcm nk pitam, badan lembik semacam. Sis try tanya doktor tgok kot benda lain kan kita risau

Risau juga kan. Ada sy baca pasal simptom tu... tapi tak ingat.

2y ago

tak pasti lah... boleh rujuk doktor ya.