Minta pendapat

Hai semua sis2 .. saya nak tanye... Saya hari ni dah hari ke 8 period dan upt masih positif dah 3 minggu... Saya rasa macam chemical pregnancy tapi saya tak scan lagi... Minggu depan baru nak scan... tunggu gaji... Nak tanya sis2... Tadi saya tengok cerita orang batuk keluar darah banyak sangat... Saya rasa geli dan nak termuntah kemudian tiba2 rasa macam nak pitam... Saya cuba bertahan kata ok kot tak de pape ni... Tiba2 makin kuat rasa nak pitam... Kawan saya pimpin saya baring... Lepas tu baring2 kejap dah ok... Lepas bangun tu rasa macam ade cecair keluar kat pantiliner... Saya cek2 keluar macam ni... Semalam darah merah coklat pekat je... Hari ni keluar warna ni pulak... Pening la... Kenapa warna ni pulak... Apa maksud warna cecair macam ni... Maaf sebab post gambar macam ni sekadar nak minta pendapat jangan kecam sis2...

Minta pendapat
1 Balas

cepat2 ke hosp sis refer doc kalau bleeding or spotting kena cepat2 g hosp . takut jd apa2 pada kandungan . semoga dipermudahkan urusan ya sis

4y ago

saya rasa macam dah takde kandungan... chemical pregnancy rasa nya... sebab dah keluar darah macam period... cuma malam tadi je pelik keluar cecair coklat macam tu... nak tunggu scan kat private nanti la... hosp kerajaan kat rumah saya ni tengok kita nak tak nak je... dah banyak kali gugur...