Perut cramp

Hai, nak tanya, saya dah mengandung 26 minggu 1hari...tadi masa sujud waktu solat maghrib, saya nak bangun untuk tahiyat akhir, lepas tu kat bahagian bawah pusat terus rasa cramp sampai menangis.dalam 2-3minit macam tu baru rasa lega.. Tak pernah jadi macam ni, ni baru first time.. Nak minta pendapat ibu semua, bahaya tak untuk baby? #firstbaby #mommybuntu

3 Balas

maybe sbb kurang minum air..kalau kurang air mmg senang cramp..dgn vitamin yg kk bg semua kena mkn..so kalau senang cramp, sebelum solat kena buat regangan badan dulu, kalau xlarat sgt boleh guna kerusi..

sy pun mcm tu msa first baby. jdi sy solat guna kerusi je..xpasti la bhya ke x tpi better solat pkai krusi

cramp tu normal