Minum air gula

Hai, saya ingin tanya kenapa bila saya minum air gula mesti rasa nak muntah? Saya lihat kawan yang sama dengan saya tak muntah bila minum air gula. Boleh beri penjelasan.

10 Balas

Pendapat saya, kalau takut muntah lagi minum air gula di kk, boleh try minum air gula di any klinik swasta. Tapi kena bayar sikit lah. Minum air di klinik swasta sedap sikit, ada perisa & sejuk. Lepas minum tu, terus duduk. Kalau dekat kk takda kerusi, kena cari juga tempat duduk. Sebab kalau tak duduk, mesti rasa pening & nak muntah 🤮

semua org x sama.. saya ritu okey ja mnum.. smpai org sebelah n nurse teguq ok minum.. sy jwb okey ja.. mgkn sbb xda loya pagi.. saya loya malam ja.. muntah pun malam... ada sorang tu smpai menagis.. cian sy tngk.. moga ibu2 bertabah ya.. pengorbanan seorang ibu..

saya ms 1st baby pon muntah lepas mnum. lepas tu sy try pakai mnyak kapak kat kepala hidung semua lah. dan relax xmau kalut2 lepas mnum. alhamdulillah mind set kena cakap xnak muntah. teruk uit kena ulang air gula. 🤭🤭

11wks. bru minum last week. mmg rasa nk muntah. tapi tahan klo blh sbb klo muntah kena repeat lg. lepas minum dia bg tunggu dlm kereta / balik dua jam lepastu bru dtg amik darah semula. harap xde apa apa lah .

sama puan..sy pun mmg akan rasa nak muntah.masuk ke yg pertama tu pun dh rasa.tp tahan kan sampai habis dlm gelas...lps tu masuk toilet mmg sy muntah.tak daya dh..

Badan lain-lain. Nak penjelasan tny doktor pakar O & G. Mcm sy termuntah semula sbb bau dapur lps sejam lebih minum air gula.

Saya pun muntah minum airgula.Minggu depan kena minum lagi sekali.

kandungan brapa minggu ye minum air gula?

3y ago

la..

Baru saya faham.

badan lain lain