Ada Yang Tahu Tak???

Hai, saya dah lewat period 2 bulan.. Tadi saya pergi scan di swasta tapi doktor cakap uterus saya nampak bulky maybe sebab hormon.. Tapi ada tahu tak yang dalam gambar scan tu apa ye.. Tadi doktor sangat kelam kabut, and dia macam tak mahir menggunakan mesin scan tu.. Saya risau dalam gambar scan tu ketumbuhan ke tapi doktor taktau..

Ada Yang Tahu Tak???
1 Balas

Better cek upt dulu

4y ago

Tu la, cadang nak pergi klinik lain sebab tengok dari gambar scan tu macam ada something tapi doktor tak explain pun tu apa benda.. Organ kita ke ape ke.. Kita yang risau sekarang nie.