Scan Tak Jelas

Assalamualaikum, ada yang boleh nampak tak baby dalam gmbr scan ni? Tadi masa scan doktor cakap baby dh besar tapi bila dia print macam tak nampak baby je. Tadi nak monitor scan pon tak clear sbb monitor macam lama punya tapi doktor tengok boleh nampak jantung , kaki dll . Saya je ke yang tak nampak? 😅

Scan Tak Jelas
5 Balas

dkt skan sis tu..aca detail ukuran bhgian bdn beby... alhamdulillah beby sihat la tu...klu nk jelas .suami boleh tgk skli...kna pergi dekat pakar sonographer...sya pergi dkt sonovison.murah dr klinik...klu klinik biasa rm80 .dekat sonovison rm50 ja..ada promosi dpt lg murah...screen layar besar.. dia cek detail gmbr mmg jelas sgt. 15w dah nmpk gender..sis boleh tgk gmbr skan sya kt profile.. husband pon puas tgk skan tu

Kalau scan swasta ada jgk yg x brapa clear. Pegi klinik siti ke. Mmg mahal sikit la compare klinik lain. rm 110 scan biasa. Details scan rm180. Tp gmbar mmg lawa jelas. 👍🏻

Kalau sy la sy nampak. Tp kan sis doc kan ckp dah nampak jantung apa semua so okay la tu. Kalau x puas hati dgn scan yg ni sis boleh pegi scan klinik lain utk kepastian

4y ago

Ok sis...TQ inshaAllah tggu lagi 2 minggu ni kalau dia scan tak jelas jugak saya pergi swasta je lah buat detail scan...terima kasih sis doakan kami 😊

Kenapa tk tnye doktor masa buat scan tuh ? Scan kk mmg mesin lama tp kene ringan mulut utk bertanya kalau tidak tktau

Biasa la tu .. xsemua dr pandai amek scan yg cntik .. klau nk gmbar cntik kna cri sonographer ..

4y ago

Mngkn lg clear dri kk 🤭