Scan 8weeks, dah nampak heartbeat. Normal tak scan janin usia 8weeks mcm ni?

Saya scan utk 8weeks, janin saiz 7w1d. Sonographer tak cakap apa, scan pastu bg gambar. Tu je. Nak tanya doktor tapi masa tu doktor tak ada, sonographer je. Saya ni ada history jantung baby slow. Scan masa 8 week doktor kata jantung baby slow, tapi scan 8w nmpk ok.

Scan 8weeks, dah nampak heartbeat. Normal tak scan janin usia 8weeks mcm ni?
1 Balas

ok normal . masih kecil jangan risau .

1y ago

Baik. Terima kasih