Buntu sangat dah ni😭

Hai, saya baru anak first ni. Sekarang 7w1d rasa lesu sangat badan. Sehari saja muntah berkali2. Makan aja muntah. Tengok makanan apa2 pun loya nak muntah. Makan buah banyak pun muntah balik😭 sekarang berat saya turun dah 35.9kg 😭 rasa tak bermaya sangat dah😭😭 nak tidur pun susah. Kepala asyik sakit je😭badan rasa nak tidur tp rasa rimas tak tau nak cakap camana pastu sendiri jadi stress😭 ada cadangan tak macam mana nak jadi kuat?💪🏻😭😭

13 Balas

saya 3 Kali pregnant alahan mmg teruk.kali ke 3 ni lepas subuh asyik nak tdr sampai ke tengahari walaupun rasa mcm lama tdr tapi badan confirm lesu kalau bgun awal.Bila petang badan Mula rasa letih mcm org x cukup tdr padahal tidur dah lama.boleh makan laksa dgn tomyam Jew.Kalau mkanan lain comfirm auto muntah balik.