Sakit² badan.. 😭

Badan sakit² sangat lepastu lemah asyik baring je tapi takda pulak muntah atau loya. Kandungan baru 4weeks normal ke macam ni? Ada cara tak nak atasi sebab lemah sgt rasa skg. Tidur pun susah nak lena... #bantusharing #firstbaby #mommybuntu

2 Balas

Memang normal bgtu ibu mengandung sy bgtu juga dulu masa mengandung sakit 2 badan ni apa lagi masa tdur balik2 terbngun ni cara yg baik kau ambil satu bantal simpan di belakang kau masa tdur ni

normal sis