Macam mana yer nak buat..kalau kita rasa nak muntah sepanjang masa..

Badan jadi lesu bila rasa nak muntah selalu..nak masak dan berdiri lama2..langsung pusing2 kepala..terus loya.. makanan apa2 sekali pun..tak masuk nak makan..apa yer perlu buat

1 Balas

Haii awk . Awk kena bykkan rehat ni . Tp awk jgn lupa mkn, klaw tk blh mkn nasi, mkn bubur-2 kacang-2 roti-2 ke, asalkan perut tk kosong, n janji awk ad tenaga . Klaw tkde tenaga nnti awk makin lemah . Kuat ya awk 💪🏼

3y ago

terima kasih ea..itu la..sekarang ni bnyak baring pada buat kerja..tgk mknan pun..rasa xslera...dengan ada ank yang umur 4thun skrng..kerap buat mama dia naik angin..sabar jela