gdm on diet

Hai sapa kat sini alami gdm on diet?? Share la cara pemakanan nk bg maintain hihi..n sapa yg bpengalaman yg dah bersalin selalu dgr baby besar n bsalin ceaser betul ke mommy mommy sekalian?isau pulak saya dgr mcm mcm pasal gdm nie ?

8 Balas

Sy pun gdm on diet, xde la diet mane pon..tp nasi memang sy kurgkan..mkn xbrtmbh..air manis sy minum milo kosong tnpa gula..

4y ago

Kan...klau x dpt milo pagi rse lemah bdn xde mood nk buat keje huhu kne juga mnum milo pagi