Pendarahan

Hai salam smua... Ada x yg sma masalah mcm sy? Sy ada sdikit pendarahan pinkish brown dh seminggu... Dh g klinik doktor kata selagi x keluar darah merah terang dan xda ketulan dging masih consider normal..sy masih trimester 1(10minggu) ...g kk doktor pn kata yg sama...

1 Balas

Ya, saya pun mengalami situasi yang sama. 3 minggu keluar macam tu. Lebih 11 minggu ke atas baru okay. Bayangkan 3 minggu tu tiap2 hari check UPT menggelabah semacam 😆😆 tapi sekarang Alhamdulillah nak 7 bulan dah 🤭🥰✌🏻 jangan risau ya.

4y ago

sy pun bleeding dari 9weeks. Skrg dah nak 20weeks slow2 darah tu akan hilang sendri. Jangan risau yee .