Tengah Struggle Dengan Alahan..

Hai... Salam perkenalan... Usia kandungan saya 8 minggu 1hari baru... Alahan yang teruk jugak lah bagi saya yang first time lalui.. ? Masalah skrg Nasi mmg sy xdpt makan terus... Jd ada cadangan tak apa y sesuai utk gantikan Nasi... Dan selera makan hilang terus... Tolong saya.. Pengalaman pertama selepas ttc selama 9tahun.. ?

3 Balas

Sy dr 7wk smpai skrg dh 12wk bru dpt mkn nasi 2 3 suap..roti ke mee ke smua xleh msuk..so husband buat kn bbur nasi kosong mkn gn sup sayur..tu je yg sy blh mkn..kena try n error Sis tp dlm kuantiti yg sikit n kerap.. Tiap org xsama..sabar ye 😊

Mee..bihun..kueyteow..roti...byk lg puan yg kita blh mkn selain nasi😊

Roti,oat,biskut..makan sedikit tapi kerap.

4y ago

Oh.... Terima kasih sis ♥️