tak lalu makan

nak tanya,usia kandungan saya baru mencecah 3bulan...tapi saya hilang selera makan yg teruk,macam semalam 1hari tak mkn nasi,pagi cuma minum nestum dan buah epal sebiji,dan malam nestum lagi,,merbahaya tak utk kandungan saya,?

1 Balas

Macam saya sis. Saya pon takde selera nak makan. Berat tak naik2 dah 3 bulan maintain je. Tpi nurse ckp takde apa2 effect pon dekat baby. Cuma lepas nie kena banyak makan makanan yg berkhasiat.