Line di Perut Mommies2

Hai salam mommies2 sekalian hihi. Nak tanya betul ke ni ? ?? Sorry, anak first jadi tak tahu hihi.

Line di Perut Mommies2
161 Balas

Tak ada la mommy, saya bila dh 35w baru nampak jelas garisan tue dr bawah ke atas. Saya melahirkan baby girl. Kalau bentuk perut tue saya percaya.

Kadang orang tengok bentuk perut. Kalau bulat baby girl . Kalau lonjong baby boy. Tak kisah la mane2 pun asalkan baby selamatt😘

X betul. Sy panjang, baby perempuan. X pyh percaya mitos jantina ni. Tggu je 28 minggu gi buat scan. Blh nmpk jantina anak clear

4y ago

Betoi sy bby girl jgk

kalau pengalaman sy betul..klu girl garisan tu bahagian bawah dan xterang.. boy garisan tu sangat terang dan sampai atas..

sy line panjang ke3 anak..semua boy..mungkin kebetulan kot😅 akak ipar pun sama.. last anak ke4 line pendek dpt girl😊

sy line pnjang, prot lonjong mcm ada bola ragbi dlm baju🤣, suma makcik2 kata boy, senyum jelah.. keluarnye girl2, awww!

4y ago

🤣, iyakan jelah, walau dlm tu Allah je tau, hahaa

Tak betul.2x pregnant sblm ni long.first kluar girl,second kluar boy.Kali ni pun long jugak,xtau keluar nt girl or boy.

Nk confirm scan je la hihihi...nk ikut nie sgt pun xboleh juga. Tapi kalau ikut Chinese Chart nie boleh jadi tepat.

Ikut pengalaman sy..ke betul an ke rezeki mmg tepat😅2 gurl xda garis, both boy mmg ada garis🙋🏻‍♀️

Actually tak betul pun kekadang sbb first long kluar baby boy and second pun long jugak tpi kuar nya baby girl.