Line di Perut Mommies2

Hai salam mommies2 sekalian hihi. Nak tanya betul ke ni ? ?? Sorry, anak first jadi tak tahu hihi.

Line di Perut Mommies2
161 Balas

x jugak...sya...line sekerat mcm tu...kluar boy...😁mitos jer sis rsanya...kalo betul tu mngkin kebetulan..

Xpasti kesahihannya... Tp dekt sy betl... Line pd pert sy memanjang mcam tu n sy scan boy... 😀😀😀

sy mmg ad line ni mase sebelum mengandung lg. line pendek dari pusat smpai bawah. ank sulung boy. 🙂

Sy dlu sulong pnjg smpai htr mmg kluar boy, yg kedua ni garis tak pjg hrp2 girl lah hehehe

Ini mitos je. Saya dapat baby boy. Saya line panjang tapi line bawah gelap, line atas kurang gelap.

Tak semestinya..Isteri saya line manjang smpi dekat dada.. tpi bersalin baby girl

I think this is just a myth, saya long line, but its a girl. I think it depends on individuals..

kalau garisan atas je ?? hehhe xnmpak pula smpai bawah .. and harap sgt baby first ni boboy😊

Sy semua ade..line panjang pun girl line pendek pun gurl... kebetulan kalau betul pun🤭

mitos, saya garis hitam sampai atas ,melebihi pusat ,scan baby girl, delivery pun girl.