Nak tanya??

Hai , nk tnya ,, sorry soalan ni sebab tak tahu hihi. . baby 15 week kedudukan dia kat mana ye ? Bawah pusat ke atas pusat ke tengah pusat ke ... Keee kat mana hihi

2 Balas

boleh temgok d asian parents tekan bhagian profile😅 jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Boleh rujuk rajah ni.

2y ago

Tq share sis, saya nk msuk 15, ptut rasa menucuk bawah pusatt. hehe