Sakit Perut.

Hai mommies semua! Nak tnya, normal ke first trimester ni sakit bahagian perut? Sy first time preggy ni, nak tahu pengalaman mommies2 semua 😅

2 Balas

Sakit biase2 tu normal.. kadang2 mengandung mmg macam tu, kite x ngandung pon ada masa sakit perut kan... jangan sakit perut memulas dan diikuti sakit kat ari2 tu something.. ni ikut pengalaman saya lah ada 4 anak dan 3 kali keguguran.. hanya berkongsi pengalaman.. sekarang preggy lagi.. makn perancang pon Allah nak bg baby , akan jadi juga kun faya kun... abang saya kawin dah 16 tahun masih xde zuriat.. jadi saya yakin ini rezeki .. 💞

Sy 1st trimester sakit period mcm period

4y ago

Xda apa skg dah 32weeks