Emosi

Hai parents. Saya lately dah msuk 32 weeks prgnt ni, terlalu banyak menangis. Mostly menangis bersebab, tapi ada juga tiba2 nak menangis tanpa sebab, then nangis lah. Nak tanya, nanti akan ada effect pada baby ke bila dia dah keluar? Hm risau.

2 Balas

Hurm...mungkin..nti dia cpt brsedih je ke.....org tua2 kata mcmtula...mcm sy ms spnjng preggy asyk gelak je...kekdg xtw apa yg lucu...smpai husben pn pelik..tgk2 bila bby kluar..dia hppy je .... n suke snyum bila bgun dr tido..xpnh nangis...so sis try tuka mood sis tu pd just chill n hppy k... Even ada mslh pn... Just try buat lex n peace.. 😉✌demi bby dlm kandungan..

kalau ibu slalu menangis , nanti baby stress .. pabila dorg lahir , ada yg pramatang .. ada yg masalah kesihatan .. sbb tu kena jaga emosi btol2 time pregnant