Ada peluang untuk hamil lagi?

Hai nk tnya sape kt sni ibu2 yg pernah ambil perancang selama bertahun2 then berhenti .. Lepas tu ada peluang lagi x utk mengandung? Mksud sy berapa lama makan masa utk mengandung semula? Ada apa2 masalah x ?

7 Balas

sy 5 tahun tk mkn pe2 ubat perancang ank ptama dh tdika.. Alhamdulillah Allah nk bg sy rezeki tahun ni sy megndung.. kakak sy pakai perancang selame 3 tahun.. pas buka.. berapa bulan period dtg tk stop tahu2 megadung dn ank die skg dh pun 2 tahun..

Saya start mkn perancang lepas bersalin anak ke2 tahun 2013 smpaila bulan 2 baru ni saya stop. Tak mkn bulan 3 dan sekang saya pegnen 6 bulan. Umur saya 36tahun. Alhamdulillah rezeki saya bakal dpt anak 3. Mungkin ikut kesuburan diri masing2.

Ikut pada badan masing2 sis, Sya behenti perancang bulan 1/2019 dan Sya mengandung lepas habis period awal bulan 2 .... Kadang2 ada org waktu subuh nya masih sma mcm dlu, ada org lepas makan perancang waktu subuh blh berubah

ikut bdn masing² sis.. ada yg brhenti ambl perancang sebulan dua da prggy.. tp ada jg yg susa nk lekat.. apa pn sy doakn kta smua ada reziki lg pas ne .. positif n sabar .. yakin pasti ada ❤ ..

Klau lepas stop perancang dan haid sis teratur, ada peluang tu. Think +ve

Ikut ksuburan msing2.. smkin brtmbh umur smkin kurg ksuburan.

In shaa Allah ada