Masalah Rumah Tangga...

Hai... Nk tnya la dgn isteri2 lain... Mcm mna cara korg utk kongsikn/ lpskn yg terpendam/ meluahkan apa yg tak puas hati dgn suami... Mksdnya kelemahan suami... Lama sy memendam, lama2 rsa mkn diri sndri, stress sgt. Nk luah rsa mcm buka aib suami sbb smua org kenal dia... Lg pun, de ke org yg nk dgr mslh org lain?

13 Balas

Klau x tahan,sya terpaksa luah kat ibu sndiri.. yup btul tu sis kdg2 mkan dri sndiri klau pndam,stress