stress nk meluah

Sejak ni sy terlalu stress sy nk cerita mcm mne pon x tau nk ckp dh mcm2 msalah yg sy alami skrg nie..boleh ke jmpe kauseling dan mnceritakan msalah yg sy hadapi ni..kdang x tau nk luah kan spe bukan smua org boleh prcaya dan bukan semua org yg memahami ape yg sy rsa nie.nk cerita dkat mak sy dah x ade mak..mak dh meninggal..dgn ayah pulak ayah dh kwin lain adk bradik pulak lgi la.klau diceritakan lgi disalahkan sy balik.stress sy dibuatnya..dgn kwn smua kwn x leh pkai dgn belah mentua lak x kan nk cerita sbb ni ade jgk cerita hal brkaitan dgn suami jgk kang dikatanya sy burukan anak nya..pdahal hakikat nya btoi..sy pendam sorang kdang2 nk gila dibuatnya..kdang2 rsa nk lari rumah je nk jauh dari smua org..dh la tgh mngandung..

1 Balas

Sama dgn sye sis... Nk meluah xtau kt sape. Sbb kalo cite kt adik t dia g cite kt semua org plak. Pendam jela & paksa diri utk x pikir & lupa kn perkara stress. Pikirkn anak je.