scan tak nampak?

hai.. nk tanye td saya pergi buka buku pink di kk, so doctor scan perut.. tp tak nampak pape.. ikut kiraan di apps last period patut baby dh 7 weeks harini.. tp bile scan xnampak.. rasa nak nangis.. doc bgtau, mungkin sebenarnye baby belum 7 week.. br 5 weeks sbb tu tak nampak lg.. then 2nd opinion yg doc bgtau.. jgn pregnant luar rahim je.. next 2 week kena dtg scan balik.. & doc suggest pergi klinik swasta bt scan dr bawah utk confirmed kan mmg baby ada.. sbb kk xde scan mcm tuu, minta mommy2 doa kan sy ye.. 10 tahun sy tggu upt positif.. harapnye mmg ada rezeki sy dan suami punya zuriat sendr.. amin

19 Balas

Insyaallah semua baik² je, doa yg baik² cakap yg baik², moga semua yg baik². Jgn stress², fikir positif je. Sy doa kn yg terbaik buat sis n suami.. Aamiin