scan tak nampak?

hai.. nk tanye td saya pergi buka buku pink di kk, so doctor scan perut.. tp tak nampak pape.. ikut kiraan di apps last period patut baby dh 7 weeks harini.. tp bile scan xnampak.. rasa nak nangis.. doc bgtau, mungkin sebenarnye baby belum 7 week.. br 5 weeks sbb tu tak nampak lg.. then 2nd opinion yg doc bgtau.. jgn pregnant luar rahim je.. next 2 week kena dtg scan balik.. & doc suggest pergi klinik swasta bt scan dr bawah utk confirmed kan mmg baby ada.. sbb kk xde scan mcm tuu, minta mommy2 doa kan sy ye.. 10 tahun sy tggu upt positif.. harapnye mmg ada rezeki sy dan suami punya zuriat sendr.. amin

19 Balas

Sabar sis..xleh ikut sangat app..bab kdg da yg lmbt skit persenyewaan dia..mcm sy ,masa first scan sy dah 3 bulan xperiod..tpi scan kandungan masih awal dlm 5week gtu..nmpk kantung ja..after 2 week sy g scan balik..alhamdullillah terus nmpk heartbeat.. Sabar ya sis..doa yg baik2,insyaallah da rezeki sis..

4y ago

Doakan saya jugak yew.. Nak tanya dalam tiga bulan tak eriod tu Puan ada bsama tak.. Saya risau sebab sebelum ni gugur.. Sebab risau lum kuat.. Mcm saya pun last period 4.5..patut 31 period tapi x.. Ni 25.6 ni tgk balik.. Br g scan balik