Scan Baby 4 Week

Hai nk tanay, normal ke klau scan baby 4 week tak nampak kantung lg?

16 Balas

Normal,sy 11w lebih bru nmpk..ms awalnya dr suspect sy molar prgnncy(kndungan xjd)..every 2 w doc bg trikh scan..dri kndgn 4w cmtu..dlm hati berdebar je nk tgu scan smpai la kali keempat msuk bln kedua lps thu upt +ve bru lega tgok jntung dia..yg pentg jg diri byk rehat jg mkn byk berdoa..Dia je yg boleh ubah apa2 keadaan sekalipun❤️