biasa scan week berapa baru nmpak?

hai nak tanya, sy baru pregnant 6week anak first. pastu normal ke scan tak nmpak lagi? kantung pun taknmpak. ada ke geng sini yg sama mcm sy?

18 Balas

Scan bila dah 10w keatas..bru nampak janin..awl awl ni ad y nmpak..ad y xnmpak...awl lg sisi

Sy 5 week dh nmpk alhamdulillah.. g scan sbb rse xsedap bdn. Skali +ve pregnant. 😚

Pg scan 11weeks bru akan nmpk sekali heartbeat. Jgn awal sgt. Melainkan ada bleeding.

5y ago

Wc

Terima kasih semua! Bestnyaa boleh share pengalaman masing masing 💙

11week ke atas baru nmpk.. 😊😊 jgn risau

Sy 12 weeks baru nampak

normal .

Normal..