twin pregnancy

Hai semua.. Sapa kt sini geng pregnant twin atau lebih? Sy mula2 scan 11 mggu dh nmpak 2 kantung n baby.. Skrg dh masuk 18 mggu.. Share la sapa ada pglaman kt sini... ?? gmbr ni msa first scan.. 11 mggu...

twin pregnancy
25 Balas

Twin pregnancy tahun 2018..mcda twin..1 uri 2 kantung..dua2 lelaki..sy buat buku ketika msuk 15w dh 4 bln..sblm buat buku sy buat scan di klinik swasta utk melihat keadaan bby dlm perut..agak lewat sy buat buku pink..tp bila scan xsgka dier twin..xtahu nk gembira ke ap..mmg kejap jer rasa perut mbesar..sbb twin..syukur alhamdulilah smue slmt..skrg dieorg dh 1 thun 1bln brpa hari dh..dh berlari2 dh..cuma xblh bckp lg..tp ap y kita ckp dier fhm..

4y ago

Kenapa sis kne czer ye ?

Wahh tahniah ye! Have a bless journey. 🤗💞 Sy tak mampu nak pregnant twin, because I have a major operation two last year. InshaAllah kalau Allah berkehendak lepas ni pregnant twin, alhamdulillah sangat. Now 20 weeks already! Wish me luck. 💖

Alhamdulillah..my 1st pregnancy...InsyaAllah mungkin twin...doctor suruh scan lagi seminggu..sbb x brapa clear..tp doctor sendiri cakap rasanya ywin..sbb nmpak mcm 2 kantung

Alhamdulillah,tahniah sis dpt rezeki bb twin.. mcm sy mule2 twin tp xde rezeki 1 kntung xde heartbeat n lame2 mghilang so tggal 1 je bb Alhmdulillah😊

Tahniah sis...rzeki lebih ALLAHSWT bagi...doa kan sya juga tuk dpat kn cahaya mata nnt ye..Aaminn

best nye dpt twin.. teringin nak twin.. dapat sorg pon alhamdullilah syukur selalu

Tahniahm.suka nya org dpt twin..semoga sihat sehingga ke melahirkannya..aamiin..

waaa ... twins 😋 tahniah sis .. smoga sis & kandungan sihat slalu yee 🥰

Tahniah sis.. Moga sihat walafiat selalu.. Ada kturunan twin ka sis?

Saya twin pregnncy tahun 2008.....alhamdulillah selamat...boy 22