7weeks pregnant.

Salam mommies, sy pregnant 1st baby. Sy scan and doc cakap nmpak kantung. N baby blum nmpak. Just nampak dot kecik sgt dkt dalam kantung tu. Normal ke mommies?

7weeks pregnant.
4 Balas

itu normal je mom..sy smpai skrng Dr x boleh nak pasti sy week berapa sbb scan x jelas..x boleh nak ukur baby..hurm sokay momz tunggu je 2 weeks nti pi scan balik.. insyaa Allah, doa baik2

normal sis . tggu lagi 2weeks repeat scan . smoga dipermudahkn

Baby masi kecil tu , sy 12w bru nmpk baby

Normal tu mommy..