hai . nk tanya . preggy ni tak boleh ke nk tgk citer kartun atau haiwan ganas2 cam filem buaya tu . hehehe .. sy memg minat giler citer mcm tu .

hai . nak tanya sikit . ibu preggy tak boleh ke tgk citer kartun atau haiwan ganas2 mcm filem buaya tu . hehehe . sy dari dlu lg minat citer mcm tu

18 Balas

haha rupa2 ada gak org yg tgh dilema macam saya. Saya pun plan nak tgk cite buaya tu Saturday ni tp rakan sekerja saya ckp cite tu x sesuai utk ibu mengandung sebab byk babak saspen. Skrg tgh binggung nak tgk ke x. hahaha

5y ago

Nak tgk tp takut trkjut ?tapi citer action ok je