Minat

Salam hai mommies2.. Nak tanya lah sy ni dari dulu lg mmg suka tgk filem tamil. N bila preggy ni sy mmg slalu tgk filem tamil. Sampai ada org tgur jgn taksub sgt tgk cter tamil tkot kenan kt ank..btol ke bole jd kenan kt anak? Sy mmg dari dulu minat kot.. Sblm kawen lg dah minat.. N pd sy biasa je tgk cter tamil tu..abis tu org lain yg mgandung suka tgk cter korea je xde lak tgur sb korea tu muka lawa2 ke ape..klu kenan kt ank pn muka bole jd ala2 korea la knonnye..

3 Balas

kakak ipar saya dlu pun waktu preggy suka tengok filem tamil. sanggup la tahan mata smpai tgh malam, tengok movie tamil. anaknya keluar muka mama + baba nya la. takda la pulak ikut muka hero tamil tu. hahaha. jgn risau sis, fikir positive je okay

itu pepatah org tua2 dulu.. ade benar nye dan ade yg x.. bersabarlah.. tapi elakkn tengok cerita mistik atau movie yg pelik2.. cnth cerita chucky.. x elok untuk baby awk.. apepun tcare ya.. ☺️

Hehe sy dulu asyik tgk eternal love of dream.. Siap download & tgk berkali2.. 🤣🤣🤣 Keluar anak.. Ikut muka bapak dia hahahhaha