movie seram

Nak tanya, time pregnant ni boleh ke nk tgk movie genre seram/ ganas2?

14 Balas

Sye xbole tgk.. nnti trmmpi2.. haha sjak ada ank jd penakut ya amat.. hihi now pregnant 18w, ank no 4.. hrituh ada gk tgk criter antu Thai, lpas tu mmpi.. tgk criter predators, mmpi muka suami jd predators.. 🤣🤣 kering drah jp mne xnye predators baring kt sbelah.. 😂😂😅

5y ago

Haah.. pdahal criter xseram mne pun.. xtnjuk pun muka hantu seram berdarah ke pe, but still dpt mmpi.. tp mlm2 seterusnya tuh ok.. mlm tuh je mgkin tringat2 sbb tuh smpai mmpi.. tp org tua2 ckp xelok tgk benda2 yg pelik n seram takot trkenan nnti kt bby.. huhuhu

Hurmm xsure r sis..sbb kate owg dlu owg prgnt niy xley tgk cite seram o cite yg xelok2..tkut ibu prgnt 2 trigt2 n tkut effct pda bby..sya ske tgk cite seram tp tkut nk tgk sebb tkut trbyag2..hihiihii😉😅

5y ago

Sebab time xkawin dlu mmg suka benar tgk movie seram2 ni..hehhe Bila tgh pregnant ni tu yg teringat.. bole tgk ke tak..kot la ada pantang larang nya..hehe😆

better jangan, sebab kita akan terkejut. bila terkejut boleh ganggu baby so lebih baik jauhkan 😊😊 my mom cukup marah kalau i tngok cerita hantu 😂😂

5y ago

Hehe..orait2 thank u

The mommy's emotion boleh effect fetus also. Baby can feel the emotion, so better skip scary movie, can watch Disney Channel.

5y ago

Thats more i like it..hehehe.. thank u💕

Boleh je..haha..tunggu dia keluar esok..cam anak saya..lasak..nak melompat je,bila scan tulang peha besau nauu😂

Sy tgk je tp ramai tak galakkan. Sebab nanti terkejut². Effect dkt baby . cmtulah. Hehe tp okay je 🤭

Sy tgk je ... sebab sy minat cerita seram² ni 😅 ...

Cousin pun ckp benda yg sama..hehehe..oraits sis.. thank u so much💕

Sy mmg jenis yg biasa tgk cite thriller/seram. So for me ok je. Hihi.

Better tgk crita2 yg bg ketenangan. Or maybe bykkan membaca 😊

5y ago

Alright..thank u💕