hai . nk tanya . preggy ni tak boleh ke nk tgk citer kartun atau haiwan ganas2 cam filem buaya tu . hehehe .. sy memg minat giler citer mcm tu .

hai . nak tanya sikit . ibu preggy tak boleh ke tgk citer kartun atau haiwan ganas2 mcm filem buaya tu . hehehe . sy dari dlu lg minat citer mcm tu

18 Balas

Boleh je sis msa preggy anak slung dlu siap tengok wayang cite zombie?

Boleh klo xtakut.. Saya seramm dan penakut mmg xsuka tgok cita mcm tu ??

Wah cita buaya ,cita apa? Hahah kite pn main bedal je ok je

Saya baru lepas tengok cerita Crawl pasal buaya tu ?

5y ago

Alahaiii. Kene tggu lps bsalin thun dpn br blh qadha????

Boleh je..sy siap tgk cite tomoy2 lg ??

bolh jga..klu sya mnta tgk flim hantu2.

Sy siap tgok filem cannibal ?

Boleh jer...haha