Proses Buka Buku Pink

Hai nak tanya sikit, contohnya saya duduk dekat kl tapi nak beranak dekat melaka, memang kena buka buku pink dekat melaka ke? Disebabkan saya akan beranak di melaka. Tapi checkup semua buat dekat kl. Boleh ke? Mula2 pegi klinik di melaka nurse cakap buka buku dekat mana kita nak beranak nanti sebab nanti senang nurse nak datang rumah. Boleh sesiapa bg jawapan? Saya dah stress sangat ni fikir mcm mana nk buat.

12 Balas

Hi awok..skrng awok dok kl...ok awom blh bka bku kt kl..nnty mase nk bersalin atau nk bersalin melaka...awok bgtahu nurse n doktr kt klnk d kl tu..yg awok nk bersalin di melaka...nnty mesty nurrse sana akn tye bl nk blk ke melaka...awok just arangge date tu ngn nurse...n mase sblm awok nk bersalin cnth lg smnggu awok g la kt klnk di melaka tu yg awok nk salin kt sana...just infom jha kt klnk kt melaka bg diaorg taw tu jha...

5y ago

Saya tak bekerja, melaka tu rumah mertua. Saya mmg asal kl. Saya dah tanya doc sini, dia cakap boleh je checkup sini. Cuma risau doc sana tu nnti marah pulak 😂. Tq sis atas info2 yg sis bg.