Pengalaman bersalin hospital negeri lain

Siapa dekat sini contoh dia org melaka tapi bersalin kl , konon bersalin kl maybe time tu pergi jalan jalan tetiba nak beranak. Nurse hospital bising tak ?

2 Balas

Alaaa... janganlah ada soalan "bising tak?". 😅 Tengok keadaan dan penerimaan patient jgk. Jika patient datang tak bawa IC, buku pink, sijil nikah, tak lancar lah urusan nak bersalin. Patient pun kena cool dan tak panik bila disoal itu ini.

1y ago

Mungkin di tempat puan. Boleh buat aduan rasmi tentangnya. Setakat ni saya tak hadapi perangai KKM sebegitu. Semuanya terbaik.

if jalan2 luar kawasan , better sedia siap2 segala dokumen yg perlu terutama buku pink .. tu yg penting