Spotting serius atau biasa?

Hai nak tanya. Kalau spotting macam ni kira serius ke atau biasa ye?

Spotting serius atau biasa?
15 Balas

sis sekarang dah berapa weeks.... minggu lepas ada keluar spotting terus gi klinik swasta sebab malas nak gi hospital..biar lah kena bayar mahal pon janji berpuas hati dengan keputusan yg klinik swasta bagi...masa dekat klinik swasta hari tu doktor mintak saya beli ubat kuatkan rahim dekat farmasi sebab dekat klinik tu tak ada ubat ni..lepas saya makan terus tak keluar dah spotting.. nanti sis cuba mintak dekat doktor ubat kuatkan rahim klau boleh

1y ago

tak pasti lah sis..sebab sesetengah orang dia lain2..ada yg bila scan awal dh nmpak dan ada yg sampai 8 atau 10 weeks baru nampak kantung.... kalau sis nak scan seeloknya 8weeks sebab klau 5weeks macam awal sangat nanti rugi je sebab scan ni mahal jugak