Scan Baby??

Alhamdulillah syukur baruii nie pergi scan dekat HSB 10w5d baby baru nampak dah gerakii sebelum nie tak nampak bila scan..dokter cakap saya ada cyst saya harap bila kandungan semakin besar nanti cyst tu pun akan hilang?tak sabar nak g scan lagi 15/12/2019.Dokter cakap due date 4/6/2020??

2 Balas

Alhamdulillah sis .. Smga smua slmat shhga bby d lhirkan yerr .. sis scan sblm ni apa je yg tak nmpk ? and msa tu brpa weeks ?

4y ago

7 week scan tak nampak lagi,cuma dokter bagi tau ada kantung ada sesuatu benda dok kelip2 mybe jantung baby..masa tu kecik lagi.laa dah masok 4 bulan dah nampak semua😊

alhamdulillah... tahniahh sis... semoga dipermudahkan segalanya..

4y ago

Terima kasih😊