Waktu yang sesuai untuk scan baby

Hai nak tanya bila boleh kita scan baby ye untuk bukak buku pink nanti ? sebab masa anak first saya scan baby time 12 weeks.

3 Balas

3mo ago

thank you info !! 💕

8-12 minggu. jangan lebih 12 minggu, dah kurang tepat bacaan dia nanti.

3mo ago

owhh okay faham. kita ni period pun irregular tu yang tanya tu. takut nanti terlewat scan ke terscan awal ke

8 weeks ke atas

3mo ago

Okay. Terima kasih