Scan baby awal kehamilan

Hi mummy semua nak tanya, waktu minggu ke berapa sesuai untuk scan baby untuk awal kehamilan ye? Dan minggu ke berapa ibu boleh pergi KK untuk bukak buku pink? #FirstPragnancy

2 Balas

sy direct ke kk 6 minggu. xde scan swasta sbb xnmpk pon lg. kalau nmpk kantung je repeat scan smpai nmpk bby. case Sy hritu apa pon xnmpk. jd doc kk guna tvs. scan melalui bawah bru nmpk bby tu pon bru 0.5cm 6w😅

Better buat buku pink 8-12week.. Klau scan 8 week da nmpk da