First baby

Hai mummy's...nak tanya, bila waktu y sesuai buat buku pink?

10 Balas

10-12 weeks pn dh blh sis..walk in kk yg trdekat dr rumah sis ..yg cover area sis.. bgtau nk buka buku..nti dorang tnya2 sis n aturkn appointment sis n document2 yg perlu d bawak nti ..

Kalau yg dulu ad msalah boleh je buat awal .. lgi bgus cm saya pernh gugu 2 kli dalam sethun dan preg lagi dlm thn yg samaa .. boleh buka 8 mnggu jika detik jantung sudah ada

12mo ago

Kalau tak ad mslh pape 10 mnggu un boleh buka .. tp kena call kk .. tkot walkin kk lyn tk lyn

boleh call kk berdekataan dgn awak. tanya procedure utk buka buku pink. ada yg boleh walkin ada yg kena tggu appointment☺️.

saya buat buku masa 6w . masatu ada kantung je , belum ada baby . saya bukak buku awal sbb prnah gugur

week 9 10 boleh dah nk buka. awal2 sangat takut ada berlaku apa2 masalah mcm keguguran ke.

saya pergi baru ni 13 weeks baru boleh buat buku 👍🏻

Call kk nnt nurse sendiri akan bagi tarikh bila buka…

10 weeks ke atas sis ..

10weeks ke atas skrg

11weeks .