Tak boleh makan kicap, mitos ke betul ?

Hai, nak tanya... betul ke kalau pregnant x boleh makan kicap ??? Nanti baby kulit gelap... ?? ???

60 Balas

lg parah bile mil kite ckp xbley mkn buah delima sb nnt bby jd kuar bijik2 gatal merah kat bdan mcm biji delima💆💆kenot brain.. setahu sy buah delima antara buah yg terbaik untuk ibu hamil .. btol kn? 🤷

4y ago

jotos je mil awk tu 🤣🤣 mil sy lak . disuruh sy bg minum air masak kt baby sy . baby sy baru je lahir . naseb la sy tak pantang uma dia . kalau tak, ade die bg minum air masak sesuke hati die