Iritasi tendon sheath

Hai.. nak tanya ada yg pernah kena ke sakit ni? Dah 2 minggu.. lepas buat fisio lagi bertambah sakit sampai demam😣 Nak ikat rambut pun seksa kan.. siapa ada pengalaman? Lama x nak hilang?

Iritasi tendon sheath
29 Balas

Sy pun sakit mcm ni jgk..dri bersalin smpy sekarg still sakit,susah nk gerak or nk pegang benda apa2 yg berat sikit..skrg dh 5 bln,xtau nk buat bg lega

4y ago

X lega lagi..blh letak minyak urut slow2..itu je mampu buat..klw lama menyusu memang sakit sngt