Sakit tulang punggung berapa lama ye?

Ada x yg sakit tulang punggung masa trimester 1 , sy baru 8w sampai jalan pun x mampu? Duduk seksa, nk baring pun seksa rasa. Brpa lama kena tahan ye? 😢#firstbaby

2 Balas

Try to do light stretching and exercises for pregnant moms, (boleh search on youtube) And address your concert to your doctor on your next visit. Your doctor will suggest the best solution for your concern ☺️ And its okay to just rest, a human being is on work inside our body ♥️

Saya sakit sampai lepas bersalin, awak boleh try buat yoga untuk pinggang and letak bantal lembut bile nak duduk atau baring, benda nih tak dapat hilangkan tapi dapat kurangkan tekanan kat tempat sakit tu, stay strong okay mummy🙆🏻‍♀️