Bentan or sakit urat

Normal ke bersalin no 2 ni die jadi bentan sampai sakit urat².mommy² buat apa nak bagi hilang?dlm sebulan 2x sy demam urat.sakit hanya Allah yg tahu.kadang nak mkn pun x lalu

2 Balas

Makan kena cukup nutrisi sis..nanti badan tak kuat.. Bila tak kuat macamana nak pulihkan balik tubuh badan, nak menyusu, nak jaga anak lagi.. Makanan pastikan cukup semua protein,vitamin,serat, carbohydrates, baru cepat pulih

6mo ago

sy mkn suma mkn pantang.nasi putih,ikan bakar,sayur,buah,air suam.vit c,vit doc bagi.lps sy mengurut bdn sy jd saket² & start demam on off

Salah makan kot

6mo ago

sy just mkn nasi dgn ikan bakar je.pastu air suam